Terug

Hamer Rubber Fiber Steel 12 oz

      3,99

      Aan verlanglijst toevoegen

      • Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden

      • Gratis verzending vanaf €49

      • 30 dagen retourrecht

      Productomschrijving

      Hamer Rubber Fiber Steel 12 oz

      Ben je op zoek naar een duurzame hamer die zowel krachtig als lichtgewicht is? Dan is de Benson Hamer met rubberen fiber steel de perfecte keuze voor jou. Met een gewicht van 12 oz en de opvallende kleur geel/oranje, zul je nooit meer jouw gereedschap uit het oog verliezen. Vertrouw op de kwaliteit van Benson en maak elke klus moeiteloos af.

       

      Lichtgewicht en duurzaam
      De Hamer rubber fiber steel 12 oz geel/oranje van het merk Benson is gemaakt van hoogwaardig rubber en fiber, waardoor hij lichtgewicht en tegelijkertijd duurzaam is. Hierdoor kun je moeiteloos en langdurig klussen zonder dat je last krijgt van vermoeide armen.

      Verbeterde grip
      Dankzij het rubberen handvat van de Hamer rubber fiber steel 12 oz geel/oranje ligt hij stevig en comfortabel in je hand. Dit zorgt voor een verbeterde grip en voorkomt dat de hamer uit je handen glijdt tijdens het gebruik. Hierdoor kun je nauwkeurig en efficiënt werken.

      Multifunctioneel gebruik
      Deze hamer is ideaal voor zowel professioneel gebruik als voor klussen in en rondom het huis. Met een gewicht van 12 oz is hij geschikt voor diverse toepassingen, zoals het inslaan van spijkers of het verwijderen van kleine objecten. Bovendien is de opvallende geel/oranje kleur gemakkelijk terug te vinden in je gereedschapskist.

      Beschikbaar in de winkel

      Sluiten
      Vergelijk producten Verwijder alle producten

      You can compare a maximum of 3 products

        Hide compare box

        Hamer Rubber Fiber Steel 12 oz

        3,99